Disclaimer

Alle voorbeelden en uitlatingen op deze website zijn ter ondersteuning van gezinnen en kinderen met schisis. In werkelijkheid kunnen uiterlijke verschijningen, protocollen, behandelingen, gevoelens en beleving anders zijn dan op deze website weergegeven. De informatie kan onvolledig zijn.  Schisis Nederland voorziet in algemene informatievoorziening, lotgenotencontact en belangenbehartiging. Voor specifieke zorgvragen of informatie voor individuele gevallen, verwijzen wij u naar uw eigen zorgverlener. Schisis Nederland behoudt zich het recht voor ongepaste blogs of logeerverhalen niet te plaatsen of te verwijderen. 

Word lid

Jij helpt toch ook mee?
Word lid van Schisis Nederland

Schisis Nederland geeft betrouwbare informatie over aandacht, behandeling en zorg rondom schisis. Wij komen op voor de belangen van mensen met een schisis en hun ouders. Help Schisis Nederland als lid, donateur of vrijwilliger.

Ontdek nieuwe ontwikkelingen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Steeds op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Dan kan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol nieuws, activiteiten en belangrijke informatie.

Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van functionele en geanonimiseerde analytische cookies.
Lees ons cookiebeleid