Weten hoe het is om Robin te lenen? Lees hier de verhalen van mensen die Robin geleend hebben

Robin zorgt ervoor dat er meer acceptatie en begrip ontstaat. In deze verhalen lees je hoe ouders en kinderen dat hebben ervaren.
Wij zijn ook benieuwd naar jouw verhaal!

 

Diana Boorsma
schisisconsulent

Ik heb gelogeerd, helemaal in Groningen! Daar ben ik mee geweest naar de open dag van het UMCG. Ik ging er samen met Diana Boorsma, de schisisconsulent van schisisteam Noord, naar toe. Kinderen mochten met me knuffelen en zo kon iedereen vragen stellen over schisis. Sommigen dachten dat ik een bloedneus had, dus er viel nog wel wat uit te leggen. En kinderen mochten met de Medela fles oefenen. Gelukkig niet op mij want dan had ik me vast vaak verslikt!

Ik heb echt met heel veel kinderen geknuffeld! Dat was fijn. Was jij daar bij? Laat je dan nog wat van je horen in de reacties? Dat lijkt me leuk!

Enne… niet verder vertellen maar ik ben bijna uit mijn broek gescheurd omdat een kindje me wilde laten zitten. Misschien moet ik eens op zoek naar een iets wijdere broek, hihi.

Ik ben niet lang in Groningen gebleven want ik had alweer een nieuwe logeerafspraak staan. Ik ben benieuwd wat ik daar ga meemaken!

 

open-dag-UMCG
 

Deel jouw ervaring!

Deel jouw ervaringen met Robin! Vertel iets over jezelf en waarom je Robin hebt geleend. Hoe was het? Hoe waren de reacties en wat heeft dat voor jou of jouw kind betekend?

Word lid

Jij helpt toch ook mee?
Word lid van Schisis Nederland

Schisis Nederland geeft betrouwbare informatie over aandacht, behandeling en zorg rondom schisis. Wij komen op voor de belangen van mensen met een schisis en hun ouders. Help Schisis Nederland als lid, donateur of vrijwilliger.

Ontdek nieuwe ontwikkelingen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Steeds op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Dan kan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol nieuws, activiteiten en belangrijke informatie.

Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van functionele en geanonimiseerde analytische cookies.
Lees ons cookiebeleid